Sant Gervasi de Cassoles, 95
08022 Barcelona
Tenir una persona gran o un malalt suposa, de vegades, una gran dificultat per a tota la família. Sovint no n'hi ha prou amb l'afecte. Calen coneixements, tacte, experiència, espai, i una infinitat de condicions que la majoria de vegades desconeixem o no tenim .

BARCELONA ASISTENCIAL és un Equip Humà altament qualificat, amb 25 anys d'experiència, que ofereix un Servei complert per a les persones de la Tercera Edat i les seves famílies.

La nostra vocació es donar uns serveis complerts de salut i assistència per a la cura de les persones de la Tercera Edat, oferint-los un ampli ventall de prestacions durant les 24 hores del dia.

Som conscients que la cura de la gent gran ha d'unir, a l'eficàcia en el servei, un sentiment humà d'ajuda i afecte a aquells qui tenen minvada alguna de les seves facultats per motius d'edat. Per això demanem a qui col´┐Żlaboren amb nosaltres que sàpiguen unir aquests dos requisits per donar un servei de qualitat humana i professionalitat.


 


SERVEIS

Disposem d´una gran varietat de serveis per resoldre totes les seves necessitats: infermeres, auxiliars de clínica, geriatres, practicants, fisioterapeutes, podòlegs, odontòlegs, etc.

TARIFES
Consulti totes les tarifes per a cuidadors i serveis d'infermeria, perruqueria, estètica, fisioteràpia, etc...

Descarregui´s les nostres tarifes per l´any 2016.

>> Més informació

Inici  |  Qui som  |   Serveis  |  Contacte